Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en verrassingen van Bodhi! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

console.clear(); gsap.registerPlugin(ScrollTrigger); var container = document.querySelector("#scroll-container"); var height = container.clientHeight; document.body.style.height = height + "px"; gsap.to(container, { y: -(height - document.documentElement.clientHeight), scrollTrigger: { trigger: document.body, start: "top top", end: "bottom bottom", scrub: 1 } });

ons Verhaal

Onze passie voor smaken drijft ons om nieuwe, unieke, lekkere en gezonde creaties te maken.

Vicky, de oprichtster van Bodhi Drinks, opende in 2017 haar ontbijt- en lunchzaak, genaamd ‘Puur’, in het bruisende Hasselt. Daar werden de meest betoverende combinaties geboren, variërend van kurkuma-lattes tot verfrissende huisgemaakte ijsthee en bruisende limonades. De klanten van Puur werden onbewust de pioniers van Bodhi, lang voordat het merk zelfs maar tot leven was gekomen.

 

Bodhi is een uniek lokaal merk uit Hasselt, België. In eigen atelier ontwikkelde blends met de beste keuze van ingrediënten. Het is onze missie om het stigma te doorbreken dat gezondheid niet samengaat met genot. Laat je verleiden door een latte die niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook je levensstijl die draait rond lekker en gezond omarmt.

Vector

Inspiring people to
drink differently.

Onze missie

Creëren van unieke blends die natuurlijk en vegan zijn. Dit met doel om mensen samen te brengen om te genieten. Van passie rechtstreeks naar jouw mok.

 

Onze visie

We willen mensen inspireren om gewoontes te doorbreken in hun dagelijkse consumpties. Dit doen we door een kwalitatief en toegankelijk alternatief voor koffie en/of thee aan te bieden. Het taboe doorbreken dat gezond niet lekker is, maar in tegendeel net een smaakbommetje kunnen zijn.

 

Bodhi's blends in jouw zaak?

Neem vrijblijvend contact op met ons team om de Bodhi blends bij jou in de zaak aan te bieden! 

Let’s spice up your game! 

#SPICE UP YOUR GAME

Volg ons op Instagram @bodhi_drinks en Facebook @BodhiDrinks

birthday

Birthday discount

Gebruik de code 'VICKY13' en ontvang 13% korting op jouw aankoop tem zondag 14/04/2024.