console.clear(); gsap.registerPlugin(ScrollTrigger); var container = document.querySelector("#scroll-container"); var height = container.clientHeight; document.body.style.height = height + "px"; gsap.to(container, { y: -(height - document.documentElement.clientHeight), scrollTrigger: { trigger: document.body, start: "top top", end: "bottom bottom", scrub: 1 } });

ons Verhaal

Onze passie voor smaken drijft ons om nieuwe, unieke, lekkere en gezonde creaties te maken.

Bodhi is ontstaan vanuit onze grote passie voor lekkere gerechtjes en drankjes!

Vicky experimenteerde in haar ontbijt/lunchzaak al met het creeëren van kurkuma-latte mengelingen, maakte huisgemaakte iced teas, lemonades… en toverde lekkere bordjes op tafel. Haar liefde voor mooi gedekte tafels en heerlijk tafelen, werd haar van kleins af aan meegegeven. Ook Doortje kreeg de liefde voor eten en drinken mee door haar Italiaanse roots.

De droom om vanuit die liefde iets te creeëren, kreeg pootjes toen Vicky haar idee deelde met Doortje om heerlijke, gezonde, kwalitatieve producten te gaan maken en deze op grotere schaal aan te bieden aan klanten. Doortje was maar al te enthousiast om als founder Bodhi mee vorm te geven. De dagelijkse bedrijfsleiding, die neemt Vicky voor haar rekening.

Onze harten vullen zich met liefde als wij lekkere dingen kunnen klaarmaken en het is die liefde die wij heel graag inzetten om van onze recepten gezonde, natuurlijke drankjes te maken die smaken naar meer!

Bodhi betekent ‘bewustwording’. In een maatschappij waar dit steeds meer centraal staat, is het onze missie om unieke blends te creeëren die natuurlijk en vegan zijn, met als doel: mensen samenbrengen om te kunnen genieten! We willen dat je onze passie proeft in jouw tas, Bodhi, “from our passion into your mug!’

Vicky

unnamed file 1

Ambition is enthusiasm with a purpose

Beweeg steeds enthousiast richting jouw doel. Hou je doel voor ogen en werk hard, heb vertrouwen en geniet van de reis.

Ik geloof dat je alles kan verwezenlijken wat je echt heel graag wilt. Zoek uit wat je ambitie is en wees er enthousiast over.

Doortje

unnamed file 1

Energy flows where attention goes.

Alles wat je aandacht geeft, groeit! 

Richt je tijd en energie op de dingen waarvan je wil dat ze groeien! Geef het aandacht en voel de energie stromen.

Ga voor je droom! Vraag jezelf af hoe je eraan kan beginnen, wat ervoor nodig is. Begin eraan en blijf het aandacht geven, hou vol en vooral: geniet van het proces! 

 

 

Vector

Inspiring people to
drink differently.

Onze missie

Onze missie is om mensen te inspireren om gewoontes te doorbreken in hun dagelijkse consumpties. Op een subtiele manier het taboe doorbreken dat gezond niet lekker is, maar integendeel net smaakbommetjes kunnen zijn.

Onze visie

Dit willen we doen door lekkere, smaakvolle blends te creëeren die tegelijk natuurlijk, vegan en verlaagd in suiker zijn! 

Bodhi's blends in jouw zaak?

Neem vrijblijvend contact op met ons team om de Bodhi blends bij jou in de zaak aan te bieden! 

Let’s spice up your game! 

#SPICE UP YOUR GAME

Volg ons op Instagram @bodhi_drinks en Facebook @BodhiDrinks